Nieuwsbrief augustus 2018

 voordelen v2

NIEUWE LOCATIE

Adminbedrijf.nl gaat met ingang van het cursusjaar 2018 – 2019 naar een nieuwe en tevens uitdagende locatie! Het pand aan de Strevelsweg moest worden verlaten, omdat het verkocht is. Adminbedrijf.nl koos ervoor om in haar netwerk te vragen naar mogelijkheden en een mooie mogelijkheid diende zich aan.

Met ingang van 1 september mag Adminbedrijf.nl gebruik maken van een ruimte in de Hogeschool Rotterdam, begane grond (de plint) in het zogeheten RAC gebouw. Het is een prachtige ruimte met meer dan voldoende uitdagingen.

Onder meer zal hierdoor de doorlopende leerlijn (overheidsbeleid) gestalte krijgen. Adminbedrijf.nl werkt al nauw samen met de Hogeschool Rotterdam en is de Hogeschool dankbaar dat wij gebruik mogen maken van een mooie ruimte in deze RAC-locatie. Het is niet alleen de werkruimte waarvan gebruik mag worden gemaakt, maar wij mogen ook gebruik maken van een instructie ruimte.

MOGELIJKHEDEN NIEUWE LOCATIE

De nieuwe locatie biedt naast het verzorgen van de lessen veel mogelijkheden. De koffiecorner met gezellige zitjes, geeft ruimte tot ontspannen en overleg. Ook laat de locatie toe dat presentaties vanuit het Bedrijfsleven door veel studenten gevolgd kunnen worden. Door de intensieve samenwerking tussen "Zadkine Business College" (financiële Beroepen) en de studierichting "Development Center" van de Rotterdam Academy van de Hogeschool Rotterdam (financiële Beroepen), beïnvloeden Mbo en Hbo studenten elkaar bij de te volgen studie. Hiernaast is er optimaal aandacht voor doorlopende leerlijnen naast het beïnvloeden van de eindtermen. De verwachting is dat later in het cursusjaar Vmbo (Vo) zich aansluit.

Foto zonder gezicht

OPENING NIEUWE LOCATIE

Op 26 september vanaf 15.00 tot 17:30 uur vindt de feestelijke opening plaats. Studenten en ex-studenten, mensen uit het onderwijs, ondernemers, politici, businessverenigingen, maar ook wie meer wil horen en zien over Adminbedrijf.nl, is van harte welkom. Uiteraard is uw aanmelding wel noodzakelijk, dit met het oog op de catering.

Adres:
Hogeschool Rotterdam
Stichting Adminbedrijf
Museumpark 40
3015 CX Rotterdam

De ingang bevindt zich tussen twee bomen en er is rondom het gebouw (betaald) parkeermogelijkheid. De locatie is ook via het OV met de metro te bereiken, u stapt dan uit bij de halte Dijkzigt.

Programma:
15.15 tot 16.00: het officiële gedeelte met verschillende sprekers
16.00 tot 17.30: netwerken, bezichtigen en borrelen.
 

"Het accent van de opening ligt niet alleen op het bezoeken hiervan, maar ook op het onderwijs dichter naar het bedrijfsleven te trekken!"
-Pieter van Keulen

Wilt u doorgeven of u aanwezig kunt zijn op 26 september en met hoeveel personen?

Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen met dhr. Pieter van Keulen op 06-54747085 of door een email te sturen naar .