Opdrachtgever

opdrachtgever dark

Wat is Adminbedrijf.nl?

Adminbedrijf.nl is een intensieve samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Hierbij is niet alleen sprake van een volledige aansluiting van theorie en praktijk, maar speelt het onderwijs ook direct in op vragen vanuit de markt. Adminbedrijf.nl maakt dit mogelijk door samen te werken met een ROC (zoals onder andere Zadkine) en diverse administratiekantoren. Adminbedrijf.nl is ook interessant voor uw accountantskantoor, bedrijf, stichting, vereniging en kan ook ingezet worden voor het MKB en ZZP'ers.


De administratie van uw bedrijf/stichting/vereniging kan worden uitgevoerd door Adminbedrijf.nl


Bij Adminbedrijf.nl voeren MBO-studenten van administratieve en financiële opleidingen vanuit een werkomgeving (administratieve) opdrachten van en voor bedrijven uit. De studenten werken onder leiding van professionals die uit de aangesloten bedrijven komen. Deze werkomgeving is niet alleen gericht op de praktijk, ook de theoretische kant krijgt veel aandacht. Door de intensieve samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven sluiten theorie en praktijk volledig op elkaar aan. Er wordt binnen het onderwijs direct ingespeeld op vragen vanuit de markt c.q. opdrachtgevers.

Adminbedrijf.nl is opgericht vanuit een samenwerkingsverband tussen Zadkine en diverse administratiekantoren. Het doel is om het hybride leren in de sector Financieel administratieve beroepen vorm te geven. Diverse administratiekantoren, banken, lokale overheden, automatiseerders en diverse bedrijven/organisaties zijn reeds toegetreden als partner.

‘Leren en Werken’ loont

‘Leren en Werken’ loont

Het concept ‘Leren en Werken’ werkt. In 2011 startte de pilotsamenwerking tussen Zadkine en Pro Management. Dit resulteerde in de ‘Stichting Pro Management School Future Financials’. De pilot laat zien dat er sprake is van een lage uitval en een hoog percentage geslaagden. Alle afgestudeerden vonden op zeer korte termijn een baan en/of zijn doorgestroomd naar het HBO. Het concept van de pilot is toe aan verbreding, meer MBO-studenten gaan leren én werken. Hiervoor zijn meer opdrachten vanuit onder andere het bedrijfsleven nodig. Tevens is het tijd om aansluitende leerlijnen verder te ontwikkelen van VMBO t/m HBO.
Van pilot naar Adminbedrijf.nl

Van pilot naar Adminbedrijf.nl

Momenteel zijn er binnen Adminbedrijf.nl nog niet voldoende werkplekken om alle studenten van de opleiding Financiële beroepen in dit concept op te leiden. Om de noodzakelijke groei van leer/werkplekken te realiseren, heeft Adminbedrijf.nl meer opdrachten nodig om alle studenten aan het werk te zetten. Bij opdrachten denken wij niet alleen aan het verwerken van financiële boekingsdocumenten van bedrijven/stichtingen/verenigingen, maar de studenten kunnen bijvoorbeeld ook de ledenadministratie van een vereniging bijhouden en de daarbij behorende verwerking van de contributie.
De studenten werken onder leiding van professionals van de aangesloten administratiekantoren. Dit garandeert dat de kwaliteit van het werk niet onder doet van ieder ander administratiekantoor. Omdat de studenten geen vergoeding krijgen voor hun werkzaamheden – zij krijgen een uitstekende opleiding – kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een heel aantrekkelijk tarief. Desgewenst kunnen organisaties in contact komen met de deelnemende administratiekantoren om gebruik te maken van de inzet van studenten. Deelnemende administratiekantoren kunnen niet buiten Adminbedrijf.nl om tegen lage tarieven opdrachten binnen halen. Er ontstaat dan een oneigenlijke concurrentie. Bedrijven met eigen administratieafdelingen kunnen ook gebruik maken van Adminbedrijf.nl.

Meer informatie?

Heeft u opdrachten voor onze studenten of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op per e-mail via: .